HEDRIN ONCE GEELI 100 ML

Hedrin Once geeli 100 ml

Hedrin Once geeli sisältää sekä dimetikonia että nerolidonia. Näiden kahden aineen yhteisvaikutus tappaa täit tehokkaasti.

Miksi Hedrin Once geeli täitartuntaan?

  • Hedrin Once geelin vaikuttavat aineet dimetikoni ja nerolidoni tuhoavat täit ja niiden munat 100 %:sti yhdellä hoitokerralla
  • Geeli tappaa sekä täit että niiden munat vaikuttavien aineiden ainutlaatuisen vaikutusmekanismin ansiosta. Aineet tunkeutuvat myös täin munien sisälle
  • Vaikutusaika on nopea – vain 15 minuuttia.
  • Yksi pullo geeliä riittää 2-4 henkilölle, joiden hiukset ulottuvat olkapäille.
  • Geelihoidon jälkeen ei ole uusintahoidon tarvetta.
  • Hedrin Once -geelin vaikutus on kliinisesti todistettu.
  • Hedrin Once -geelillä on Allergy Certified -merkintä.

Hedrin tuotteet eivät sisällä liuottimia, joten ne sopivat myös astmaatikoille, raskaana oleville sekä imettäville äideille sekä yli 6 kuukauden ikäisille lapsille.

Hedrin-tuotteiden vaikutus perustuu fysikaaliseen vaikutusmekanismiin. Päätäit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi Hedrin Once -geelille, koska geeli ei sisällä hyönteismyrkkyä. Hedrinin aineet vaikuttavat täin normaaliin nestekiertoon elimistössä häiritsevästi ja aiheuttavat näin täin kuoleman. 

Pakkauskoko:
100 ML
Markkinoija:
STADA Nordic
Tuotetta varastossa
SKU:
2486017
24,30 €
243,00 € / 0.1000
Hedrin Once on nestemäinen geeli päätäiden ja niiden munien hävittämiseen. Jo yhden Hedrin Once Liquid Gel käyttökerran on osoitettu olevan tehokas tappamaan täit. Geeliä voidaan käyttää niin usein kuin on tarpeen, eivätkä täit tule sille vastustuskykyisiksi. Ei vaadi työlästä kampaamista. Valmiste vaikuttaa fyysisesti tukehduttamalla täit. Markkinoiden ainoa täituote, joka sisältää sekä Dimetikonia että Nerolidonia vaikuttaen näin entistä tehokkaammin täin tuohoamiseen. Lisäksi sen sisältämän Penetrol®:n ansiosta valmiste pääsee tunkeutumaan täin muniin ja tappaa ne.
Levitä geeliä kauttaaltaan kuivaan päänahkaan ja hiuksiin. Geelin levityksen jälkeen hiusten tulee olla märät. Annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja pestään shampoolla pois. Uusintakäsittely viikon kuluttua varmistaa että kaikki täit ja niiden munat ovat kuolleet.
Erittäin tärkeää on että geeli levitetään kuiviin hiuksiin, sillä geeli on vedenkestävää eikä imeydy kosteisiin hiuksiin.
Dimetikoni
3,7,11-trimetyyli-1
6,10-dodekatrien-3-oli
PEG/PPG-dimetikonikopolymeeri
silyloitu silika
Dimetikoni
3,7,11-trimetyyli-1
6,10-dodekatrien-3-oli
PEG/PPG-dimetikonikopolymeeri
silyloitu silika
Ei alle 6 kk ikäisille lapsille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)