Super D-tippa 8 ml

Bioteekin Super D-tippa on vahva, helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä D-vitamiinitippa. Yksi tippa sisältää 10 mikrogrammaa (µg) D3-vitamiinia. Valmiste sopii erityisesti vauvoille sekä myös koko perheelle ja henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Valmistetta on kätevä käyttää; sitä voi tiputella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan. Riittoisasta pakkauksesta saa 280 tippaa.
D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja sillä on tärkeä rooli vastustuskyvyn tukemisessa. D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.
Lisäaineeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton. 

Pakkauskoko:
8 ml
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2072288
11,03 €

1–5 tippaa päivässä. Lapset 0–1 v. 1 tippa päivässä.

1 tippa sisältää 10 µg D-vitamiinia (200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). 

Kasviperäiset rasvahapot (palmunhedelmän siemenistä) ja D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Sopii raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytetään huoneenlämmössä; säilyy avaamisen jälkeen 8 kk.

Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa, mutta tuote voi sisältää jäämiä näistä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita.