Ale

PARANIX SHAMPOO 200 ML

Paranix Täishampoo 200 ml

Paranix täishampoo on helppokäyttöinen shampoo täiden häätöön aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Paranix täishampoo ei sisällä kemiallisia hyönteismyrkkyjä. Se vaikuttaa mekaanisesti, jolloin päätäit eivät voi kehittyä vastustuskykyisiksi shampoolle.

Paranix täishampoo:

  • vaikuttaa 10 minuutissa
  • tappaa täit ja munat
  • pesee samalla hiukset, ei tarvita muuta shampoota
  • toista käsittely 7 päivän jälkeen
  • miellyttävä tuoksu

 

Täitartunnan hoito:

  • Shampoota suositellaan käytettäväksi vain lapsille ja aikuisille, joilla on täitartunta.
  • Kaikkien perheenjäsenten ja läheisten hiukset pitää tutkia, ja kaikkien täitartunnan saaneiden hiukset tulee käsitellä samanaikaisesti.
  • Päätäit ovat ikävä vaiva, mutta ne eivät levitä sairauksia.
  • Päätäit viihtyvät puhtaissa ja likaisissa hiuksissa, joten henkilökohtaisella hygienialla tai puhtaudella kotona tai koulussa ei ole mitään tekemistä täitartunnan kanssa.

 

Sopii lapsille 2 -vuotiaasta alkaen ja aikuisille. Pakkaus sisältää täikamman.

Pakkauskoko:
200 ML
Markkinoija:
Perrigo Suomi Oy
Tilataan tarvittaessa
SKU:
2060523
Tarjoushinta 23,43 € Normaalihinta 27,57 €
117,15 € / l

Paranix Shampoo on nopea ja tehokas hoito päätäiden ja niiden munien poistoon. Tuote vaikuttaa 10* minuutissa ja on helppokäyttöinen, et tarvitse erikseen shampoota. Jotta täin elinkaari pysähtyy, toista hoito 7 päivän jälkeen.


Paranix ei sisällä myrkyllisiä hyönteisten torjunta-aineita. Aktiiviaineena toimii mekaanisesti toimiva mineraaliöljy, joka tappaa täit ja niiden munat tukehduttamalla ja kuivattamalla. Kuolleet täit ja munat kammataan pois täikammalla, joka on pakkauksessa mukana. Koska täit kuolevat tukehtumalla ja kuivumalla, tuotteelle ei voi kehittyä resistenssiä.

 

 

*Paranix Shampoo on kliinisissä tutkimuksissa osoittautunut tehokkaaksi hoidoksi päätäitä ja täiden munia vastaan. Tämä edellyttää riittävän määrän tuotetta ja säännöllistä kampaamista, jotta kaikki täit ja munat saadaan poistettua.

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Levitä shampoo kuiviin hiuksiin ja päänahkaan. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja lisää vettä, vaahdota huolellisesti ja huuhtele runsaalla vedellä. Käsittele hiukset huolellisesti täikammalla Paranix shampoonpesun jälkeen. Uusi käsittely 7 päivän kuluttua. Hoidon voi toistaa turvallisesti useita kertoja. 200 ml pullo riittää n. 8 käsittelyyn, riippuen hiuksien pituudesta.

Mineral oil, foaming agents, perfume.

200 ml