Kosmetiikkatuotteet kuivalle iholle

Kuivan ihon talin määrä on usein liian vähäinen ja myös rasvaa on siksi liian vähän. Iho ei pysty ylläpitämään kosteustasapainoa riittävästi. Ihosta voi tulla karhea. Kuiva iho on meille suomalaisille yleinen ongelma varsinkin talvella. Lämpötilan muutokset ja kuiva sisäilma rasittavat ihoa. Kuiva iho saattaa kutista tai hilseillä. Ihoon voi tulla myös punoittavia läiskiä tai sitä kiristää. Kuivasta ihosta haihtuu liikaa vettä. Onkin tärkeää, että kosmetiikkatuotteesi sisältävät kasvoja kosteuttavia ja vettä tehokkaasti sitovia aineita.

Valikoimastamme löydät laadukkaita ja tehokkaita kuivan ihon hoitoon tarkoitettuja kosmetiikkatuotteita. Voit tutustua tuotteisiin käyttötarkoituksen mukaan tai tuotemerkeittäin. Viisi suosituinta tuotetta kuivan ihon hoitoon löydät sivun yläosasta. Lisää tietoa kuivasta ja atooppisesta ihosta täällä.

TUTUSTU KUIVAN IHON VARTALOTUOTTEISIIN TÄÄLLÄ:

APTEEKKIKOSMETIIKAN TOP 5

Puhdistustuotteet_rotuaarin_verkkoapteekkiPäivävoiteet kuivalle iholleKuivan_ihon_yövoiteet_rotuaarin_verkkoapteekkiKuivan_ihon_silmänympärysvoiteet_rotuaarin_verkkoapteekkiKuivan_ihon_seerumit_rotuaarin_verkkoapteekkiNaamiot_rotuaarin_verkkoapteekkiKuivan_ihon_aurinkovoiteet_rotuaarin_verkkoapteekki

Tai valitse kosmetiikkasarja:

Tai valitse ihotyypin mukaan:

  • KUIVAN IHON HOITOTUOTTEET VARTALOLLE    Tutustu kuivan ihon vartalotuotteisiin.

Tutustu Vichyn tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

Tutustu Acon tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

Tutustu Avenen tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

Tutustu La Roche-Posayn tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

Tutustu Widmerin tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

ATOPIKIN TUOTTEET KUIVALLE IHOLLE

Tutustu Atopikin tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

Tutustu Eucerinin tuotteisiin valmistajan kotisivulla.

YLÖS ⇑

MUUT TUOTTEET:

YLÖS ⇑