Möller Tupla

Möller Tupla kalaöljykapseli 100 kaps.

Möller Tupla kalaöljykapseli on Suomen suosituin kalaöljyvalmiste. Se sisältää terveyden kannalta välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja.

Omega-3-rasvahapot aivoille, sydämelle ja näkökyvylle

Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät tunnetusti sydämen toimintaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA+EPA:a päivässä. DHA on tärkeää myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Kaksi Möller Tupla kapselia sisältää DHA:a ja EPA:a yhteensä 530 mg kattaen hyvin normaalin päivittäisen suosituksen.

D-vitamiinia vastustuskyvylle

D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä.

Kestävä kalastus ja tuotanto

Meren luonnonvarojen kestävä kehitys on elintärkeää, sillä ylikalastus on iso ongelma useilla maailman merillä. Möllerillä on tiukat kriteerit kalanmaksaöljyn ja kalaöljyn toimittajille, ja raaka-aineen laadulta vaaditaan todella paljon. Valvomme myös tuotantolaitoksia säännöllisesti. Raaka-aineiden alkuperä voidaan jäljittää. Kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa.

Möller-kalaöljyyn käytetään Perun ja Chilen elinvoimaisista kalakannoista saatavaa kalaöljyä. Kalaöljykapseleiden valmistukseen käytetään kylmissä vesissä eläviä rasvaisia kalalajeja, esimerkiksi anjovista ja sardiinia.

Tilataan tarvittaessa
SKU:
0054-774898
17,93 €