PRELOX 60 TABL

Prelox® – Aikuisen miehen andropaussin oireisiin ja verenkierron tueksi

  • Aikuisille miehille tarkoitettu jatkuvaan käyttöön
  • Erektio edellyttää toimivaa verenkiertoa
  • Sisältää L-arginiinia ja verenkiertoa vilkastuttavaa Pycnogenolia*

*Männynkuoriuute (Pycnogenol) tukee normaalia verenkiertoa

Mitä Prelox on?

Prelox® on miehille tarkoitettu kliinisesti testattu ravintolisä . Siinä yhdistetään tehokkaasti luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Vesiliukoisella Pycnogenolilla® on korkea biologinen hyötyosuus. Preloxissa on runsaasti hedelmähappoja sekä prosyanideja. Pycnogenolia® on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. L-arginiini on meille välttämätön aminohappo, jota saa monesta ruuasta. Joissain tilanteissa ylimääräiselle ravintolisälle saattaa olla tarvetta. Tauriinia elimistö pystyy normaalitilanteessa valmistamaan itse eli se on ei-välttämätön aminohappo.

Miksi Prelox?

Prelox® on suosittu ravintolisä erityisesti keski-ikäisten ja tätä vanhempien miesten keskuudessa. Preloxin® sisältämä *Pycnogenol® vilkastuttaa verenkiertoa. Toimiva veren ja hapen kuljetus kaikkiin kehon osiin on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Se on tärkeää myös monien kehon toimintojen ylläpitämisen kannalta. Yksi tällainen toiminto on erektion ylläpitäminen.

Prelox® ja Pycnogenol® on Horphag Research Ltd:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Prelox® on suojattu U.S. patentilla nro 6,565,851B2 ja EU-patentilla nro 1587522B1.Pycnogenol on suojattu U.S. patenteilla nrot 5,720,956 ja 6,372,266.

*EFSA ID no.2476

Pakkauskoko:
60 TABL
Markkinoija:
Oy Pharma Nord Ab
Tilataan tarvittaessa
SKU:
1946805
41,86 €
66,44 € / kg

Ravintolisä miehille.

2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos 2-4 tablettia. 2 tablettia sisältää:
Prelox® ainutlaatuinen yhdiste 1540 mg (joka sisältää: L-arginiiniaspartaatti 1400 mg, tauriini 100 mg, Pycnogenol® (ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuute) 40 mg)

L-arginiini L-aspartaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi), tauriini, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), paakkuuntumisen estoaineet (siloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, kalsiumkarbonaatti), väkevöity spiruliina.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytettävä huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

60 tabl. paino 63 g