PARANIX SENSITIVE X150 ML

Paranix Sensitive 150 ml

Paranix Sensitive täishampoo on tarkoitettu pitkille hiuksille. Se on rasvaton täivalmiste, joka ei vahingoita hiuksia. Paranix -tuotteet eivät sisällä ollenkaan kemiallisia hyönteismyrkkyjä. Niiden vaikutusmekanismi on mekaaninen, jolloin päätäit eivät pysty kehittymään vastustuskykyisiksi shampoolle.

Miksi Paranix Sensitive?

  • 100 % tehokas jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen
  • Vain yksi käsittelykerta
  • Ei rasvoita hiuksia
  • Helppo huuhdella pois hiuksista
  • Ei sisällä eteerisiä öljyjä

Täitartunnan hoito:

  • Shampoota suositellaan käytettäväksi vain lapsille ja aikuisille, joilla on täitartunta.
  • Kaikkien perheenjäsenten ja läheisten hiukset pitää tutkia, ja kaikkien täitartunnan saaneiden hiukset tulee käsitellä samanaikaisesti.
  • Päätäit ovat ikävä vaiva, mutta ne eivät levitä sairauksia.
  • Päätäit viihtyvät puhtaissa ja likaisissa hiuksissa, joten henkilökohtaisella hygienialla tai puhtaudella kotona tai koulussa ei ole mitään tekemistä täitartunnan kanssa.

Sopii yli 6 kuukauden ikäisistä lapsista alkaen. Pakkaus sisältää täikamman.

Markkinoija:
Perrigo Suomi Oy
Tuotetta varastossa
25,27 €
168,47 € / l

Tehokas ja hellävarainen hoito täiden poistoon. Valmiste sopii erityisesti pitkähiuksisille tytöille ja herkälle päänahalle. Liuos poistaa täit ja niiden munat sekä tekee hiuksista sileät ja helposti kammattavat. Koostumus on hellävarainen ja hajusteeton eikä sisällä lääkeaineitä tai myrkyllisiä torjunta-aineita. Ei rasvoita hiuksia tai hiuspohjaa eikä ärsytä päänahkaa.

Aikuisille ja yli 6 kk lapsille. Levitä reilu määrä liuosta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja anna liuoksen vaikuttaa vähintään 8 tuntia (yön yli). Pese hiukset aamulla tavallisella shampoolla ja huuhtele huolellisesti. Ennen hiusten kuivaamista, poista täit ja saivareet täikammalla (pakkauksessa). Vain yksi käsittely riittää. 1 pullo riittää yhdelle pitkähiuksiselle tai kahdelle lyhythiuksiselle.

Oxyphtirine (dimetikoni, esteriöljy ja triglyseridit), vesi, tokoferyyliasetaatti, ksantaanikumi, glyseroli, propyleeniglykoli, metyyliparahydroksibentsoaatti, etyyliparahydroksibentsoaatti, fenoksietanoli, kvassiaviinietikka, sitruunahappo.

150 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PARANIX SENSITIVE X150 ML
Arvostelusi