PARANIX PROTECTION 200 ML

Paranix Protection shampoo 200 ml

Miksi Paranix Protection Shampoo?

  • Se vaikuttaa 2-in-1, pesee ja suojaa
  • Miellyttävä tuoksu
  • Käytännöllinen

 

Suojaa päätäitä vastaan

Tärkein ennaltaehkäisevä toimenpide on hiusten säännöllnen tarkistus ja päätäiden etsiminen, jos tiedät, että täitartuntoja on liikkeellä.

Paranix Protection shampoolla voidaan suojata lapset ja koko perhe sekä auttaa ennaltaehkäisemään täitartunnat (esim. koulussa tai kesäleirillä).

Paranix Protection shampoota käytetään tavallisen shampoon sijasta. Se pesee hiukset ja suojaa täitartunnoilta.

Täit leviävät yleensä suorassa hiuskosketuksessa. Mutta ne voivat tarttua myös vaatteita tai muita tavaroita vaihtamalla, esimerkiksi sellaisen pipon tai kaulaliinan kautta, jossa on täitä.

 

Vinkkejä päätäiltä suojatumiseen ja päätäiden leviämisen estämiseen:

  • Pyydä lapsiasi olemaan vaihtamatta asusteita, kuten kaulaliinoja tai lakkeja kavereiden kanssa.
  • Pidä pitkät hiukset kiinni tai letillä.
  • Käytä uima-altaassa uimalakkia.
Pakkauskoko:
200 ML
Markkinoija:
Perrigo Suomi Oy
Tuotetta varastossa
16,89 €
84,45 € / l

Koko perheelle sopiva shampoo on nopea ja helppo tapa välttää täitartunnat. Paranix Protection shampoo on helppokäyttöinen ja miellyttävän tuoksuinen. Se tekee hiuksista puhtaat ja miellyttävät ja samanaikaisesti se suojaa täitartunnoilta. Tämä 2 in 1 shampoo laittaa stopin täitartunnalle häiritsemällä täiden kehittymistä jo ensimmäisestä päätäistä lähtien. Shampoo estää uusien täiden synnyn kuivattamalla ensimmäiset päähän eksyneet täit ja saivareet mekaanisesti. Täit eivät voi kehittää resistenssiä tuotteelle. Käyttämällä tuotetta joka toinen tai kolmas päivä täit, jotka kuoriutuvat, kuivuvat ennen kuin ne ovat täysikasvuisia ja valmiita munimaan. Shampoon koostumus ja sen ominaisuudet ovat verrattavissa kosmeettiseen shampooseen. Sopii yli 2-vuotiaille.

Yli 2-vuotiaat: Käytä shampoota joka toinen tai kolmas päivä tavallisen shampoon sijaan. Levitä shampoota kosteisiin hiuksiin kauttaaltaan, hiero hiuspohjaan ja anna vaikuttaa kolme minuuttia, huuhtele huolella ja täitartunnoilta suojaava vaikutus on syntynyt! Jatka käyttöä kaksi viikkoa, suunnilleen se aika, kun täitartuntoja esiintyy.

Aqua, glycerin, sodium laureth sulfate, glycereth-7 cocoate, hydroxyethylcellulose, benzyl alcohol, starch hydroxypropyltrimonium chloride, cocamidopropyl betaine, Helianthus annus (sunflower) seed oil, silica, Citrus aurantium dulcis (orange) oil, sodium chloride, dehydroacetic acid, urea, sodium lactate, lactic acid, parfum, buffering, humectant, benzoic acid, benzyl salicylate, geraniol, benzyl benzoate, acetate benzyle, methyl anthranilate, P-cresyl methylether.

200 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PARANIX PROTECTION 200 ML
Arvostelusi