NUTRIDRINK JUICE STYLE MUSTAHERUKKA 4x200 ML

Kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Nutridrink Juice Style on kirkas, runsaasti energiaa sisältävä mehumainen täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu lisäravinnoksi muun ruoan ohella. 200 ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiinia 7,8 g ja kuitua 0 g. Rasvaton, gluteeniton ja vähälaktoosinen (<0,025 g/100 ml).

Pakkauskoko:
4x200 ML
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
SKU:
2485266
12,08 €
15,10 € / L

Nutridrink Juice Style on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Lisäravinnoksi henkilöille, joilla on huono ruokahalu tai aliravitsemustila, esim. ikääntyneille, syöpä- ja sädehoitopotilaille, rasvojen imeytymishäiriöistä kärsiville, toipilaille, yksipuolista ruokavaliota käyttäville, puremis- ja nielemisvaikeuksista kärsiville.

Potilaan ravinnontarpeen mukaan 1-3 pulloa vuorokaudessa, tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.

Tärkeää: Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.

Käyttöohje: Säilytä kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Käyttövalmis; maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Avattu pullo suljetaan ja säilytetään jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Pakattu suojakaasuun. Parasta ennen -päiväys pakkauksessa.

Vesi, glukoosisiirappi, maltodekstriini, heraproteiini-isolaatti (lehmänmaidosta), sokeri, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), koliinikloridi, kalsiumkloridi, L-askorbiinihappo, väri (antosyaanit),  kaliumkloridi, väri (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri), ferrolaktaatti, natriumkloridi, magnesiumkloridi, sinkkisulfaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, kupariglukonaatti, kalsium-D-pantotenaatti, nikotiiniamidi, tiamiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, fytomenadioni, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.