LICENER TÄISHAMPOO 100 ML

Licener® Täishampoo

Yksi Licener® -täishampoon käyttökerta riittää. Licener®-täishampoo tuhoaa täit ja saivareet jopa kymmenessä minuutissa. Täishampoo on hellävarainen iholle ja hiuksille. Se ei kirvele eikä sisällä kemiallisia hajusteita eikä torjuna-aineita.

Licener® -täishampoon edut:

  • Vain yksi käyttökerta riittää
  • Tehoaa myös saivareihin
  • Luonnonmukainen vaikutusmekanismi. Ei sisällä vaarallisia tai syttyviä kemikaaleja eikä torjunta-aineita.
  • Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille

Licener® -täishampoo sisältää luonnollista neempuu-uutetta. Täishampoo tukahduttaa täit ja rikkoo saivareiden kuoren. Shampoo tappaa täit ja saivareet yhdellä käyttökerralla. Täit eivät voi muodostaa vastustuskykyä shampoolle.

Licener®-täishampoo levitetään kuiviin hiuksiin ja sen voi helposti huuhdella pois. Licener® -täishampoo ei sisällä öljypohjaisia aineita. Hiuksia tarvitse kammata täikammalla tai pestä tavallisella shampoolla hoidon jälkeen. Uute kulkeutuu täin hengityselimistöön, hengitysputkiin asti. Tällöin täi kuolee minuuteissa, koska aineenvaihdunta häiriintyy ja hapenkulku täin sydämeen heikkenee nopeasti. Uute ympäröi saivareet ja rikkoo niiden suojakuoren.

Pakkauskoko:
100 ML
Markkinoija:
Teva Finland Oy
Tuotetta varastossa
22,23 €
222,30 € / l

Päätäiden ja saivareiden poisto. Vaikuttavana aineena luonnosta saatava neempuun siemenuute, joka rikkoo saivareiden suojakuoren ja kulkeutuu täiden hengityselimistöön tukehduttaen ne nopeasti. Licenerillä on tutkitusti 100 % teho lasten päätäiden poistossa. Teho saadaan jo yhdellä 10 minuutin hoitokerralla.

VAIHE 1: Levitä Licener-shampoota kuiviin hiuksiin. Käytä riittävä määrä shampoota, jotta hiukset tulevat käsitellyiksi kokonaisuudessaan. Tarvittava määrä riippuu hiusten pituudesta, mutta käsittelyn on katettava hiukset aina päänahan pinnasta hiuslatvoihin saakka. Hiero shampoo huolellisesti hiuksiin ja jätä vaikuttamaan 10 minuutiksi. Jos useammalla perheenjäsenellä on havaittu täitä, on heidät kaikki hoidettava Licener-shampoolla samana päivänä, jotta täit eivät pääsisi leviämään uudestaan.

VAIHE 2: Huuhtele hiukset. Huuhtele täishampoo hiuksista runsaalla määrällä haaleaa vettä. Vältä shampoon joutumista silmiin tai limakalvoille. Hiuksia ei tarvitse pestä tavallisella shampoolla Licener-käsittelyn jälkeen. Jos haluat, voit kammata kuolleet täit ja saivareet hiuksista Licener-pesun jälkeen.

Vaikuttavat aineet: Neempuun siemenöljy

Vesi, polyglyseryyli-3-kapraatti, kokamidopropyylibetaiini, glyseryylilauraatti, glyseroli, lauryyliglukosidi, dioktyylieetteri, lauryylialkoholi, bentsyylialkoholi, bentsoehappo, sorbiinihappo, dimetyyliglutaraatti ja dimetyyliadipaatti.

Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.

Käyttö raskauden ja imetyksen aikana vain lääkärin ohjeen mukaan.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LICENER TÄISHAMPOO 100 ML
Arvostelusi