Durex Extra Safe kondomi 10 kpl

Runsaasti liukastettu ja hieman paksumpi Easy on -muotoiltu kondomi parantaa mukavuutta ja istuvuutta.

Pakkauskoko:
10 kpl
Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta varastossa
SKU:
332133
5,94 €

Runsaasti liukastettu ja hieman paksumpi Easy on -muotoiltu kondomi takaa paremman mukavuuden (tavallisiin kondomeihimme verrattuna). Easy-On -muotoilu parantaa mukavuutta ja istuvuutta, päässä säiliö. Runsas liukaste parantaa mukavuutta.

Durex-kondomin käyttäminen: Laita kondomi paikalleen ennen kuin penis koskettaa toista henkilöä. Tämä auttaa ehkäisemään raskautta ja sukupuolitautien tarttumista. Tarkista eräpäivä kondomin kääreestä ennen käyttöä. Jos yksittäispakkaus on havaittavasti vaurioitunut, hävitä kondomi ja ota uusi kondomi ehjästä pakkauksesta.

Natural Rubber Latex, Ammonium hydrexide, Potassium oleate, Eumulgin B2, Potassium hydroxide, Casein, Prevental On Extra, Tamol, Bentonite Clay, Sulplur, Zinc oxide, Alvinox 100, ZDBC, DI water, Calcium carbonate, Magnesium Carbonate, Silicone Fluid 350cSt E.P, Zeus flavour 70281

Jos ärsytystä tai allergisia reaktioita kuitenkin ilmenee, lopeta tuotteen käyttö ja mene lääkäriin. Lue pakkauksessa oleva ohje huolellisesti varsinkin, jos käytät kondomeja anaali- tai suuseksiin. Kondomit ovat kertakäyttöisiä. Mikään ehkäisymenetelmä ei suojaa 100-prosenttisesti raskaudelta, HIV:ltä tai sukupuoliteitse tarttuvilta infektioilta.