BEVITAMED ENNALTAEHKÄISEVÄ TÄISHAMPOO 200 ml

Bevitamed ennaltaehkäisevä täishampoo 200 ml

Bevitamed täitartuntoja ehkäisevä shampoo suojaa erityisesti täitartunnoilta. Shampoo tekee hiuksiin epäsuotuisan ympäristön täille, jolloin ei tule täitartuntaa. Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti niin kuin ”tavallinen” shampoo.

Suojan vaikutus alkaa heti pesun jälkeen ja kestää 3 päivää.

 

Bevitamed ennaltaehkäisevän shampoon käyttöohjeet: 

  • Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, kuten tavallinen shampoo
  • Hiero shampoo hiuksiin ja päänahkaan
  • Jätä vaikuttamaan kahdeksi minuutiksi
  • Huuhtele sitten runsaalla, haalealla vedellä
  • Suojan varmistamiseksi shampoota suositellaan käytettävän kolmen päivän välein

 

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
17,16 €
85,80 € / l

Täitartuntojen ennaltaehkäiseminen.

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, aivan kuten tavallisella shampoolla pestessäsi. Hiero hiuksiin ja päänahkaan. Jätä vaikuttamaan kahdeksi minuutiksi ja huuhtele sitten runsaalla, haalealla vedellä. Suojan varmistamiseksi shampoota suositellaan käytettävän kolmen päivän välein.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4, Rapeseedamide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, PEG-200, Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, PEG-3 Distearate, Polyacrylate-14, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Allantoin, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, Menthol, Citric Acid, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, BHT, Sodium Glycolate, Octadecyl Di-t-Butyl-4- Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Glycine Soja Oil.

Varoitukset: vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä tätä shampoota, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin sen sisältämistä ainesosista. Vältä shampoon joutumista silmiin tai limakalvoille. Jos valmistetta vahingossa joutuisi silmiin tai limakalvoille, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

200ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:BEVITAMED ENNALTAEHKÄISEVÄ TÄISHAMPOO 200 ml
Arvostelusi